Szaktanácsadás (számítógépes rendszerek, műdödési folyamatok felmérése, optimalizálása)

Informatikai rendszerek, számítógépes hálózatok tervezése, kiépítése, bővítése, üzemeltetése

Szerverek (linux, windows) telepítése (samba, web, mail, backup, fax, behívó, tűzfal/csomagszűrés), teljes körű adminisztrációja

Rendszergazdai szolgáltatás

Mentési struktúra kidolgozása

Teljes körű vírusvédelem kialakítása

Helpdesk szolgáltatások, hibaelhárítás

Outsourcing (Erőforrás kihelyezés)

Arculat tervezés

Virtuális magánhálózat - Virtual Privat Network (VPN)   Megvalósítás itt!

Biztonsági frissítésekSzaktanácsadás (számítógépes rendszerek, műdödési folyamatok felmérése, optimalizálása)

Kollégáink felkeresik Önt, és az Ön igényeihez, illetve lehetőségeihez igazodva tanácsokkal látják el jelenlegi, illetve a tervezett informatikai rendszerével, beruházásával kapcsolatban.

Vissza a lap tetejéreInformatikai rendszerek, számítógépes hálózatok tervezése, kiépítése, bővítése, üzemeltetése

Új, illetve már meglévő informatikai rendszerek és számítógépes hálózatok megtervezése, kiépítése, bővítése, üzemeltetése. A használat során felmerülő problémák szakszerű elhárítása.

Vissza a lap tetejéreSzerverek (linux, windows) telepítése (samba, web, mail, backup, fax, behívó, tűzfal/csomagszűrés), teljes körű adminisztrációja

A felmerült igények felmérése után szerver szolgáltatások telepítése, beállítása az igénylet szolgáltatásoknak megfelelően. A teljesség igénye nélkül:

Vissza a lap tetejéreRendszergazdai szolgáltatás

Ha Önnek nincs szüksége állandó informatikai személyzetre - de szeretné hogy rendszere a lehető legmegbízhatóbban működjön - akkor mi elvégezzük Ön helyett a rendszergazdai feladatokat. Igény szerint akár a helyszínen, akár távolról.

Vissza a lap tetejéreMentési struktúra kidolgozása

Az Ön, illetve a cége számára fontos adatokról mentés készítése egy akár fizikailag is távolabb található másik számítógépre, adathordozóra. Így például egy hardverelem meghibásodása, vagy egy természeti katasztrófa után is visszanyerhetők az Ön számára fontos adatok.

Vissza a lap tetejéreOutsourcing (Erőforrás kihelyezés)

Az outsourcing szónak a magyar nyelvű megfelelője talán az erőforrás kihelyezés lehetne. Ez annyit jelent, hogy Önnek nincs szüksége teljes munkaidőben egy informatikai dolgozóra; viszont amikor szükséges, akkor az Ön cégének a telephelyén kell megoldani a felmerült problémákat. Ezeknek a problémáknak a megoldásához helyezzük ki Önhöz szakképzett kollégáinkat, az Ön igényeinek megfelelő időtartamban.
A legfontosabb különbség a rendszergazdai szolgáltatáshoz képest az, hogy ebben az esetben a munkavégzés a megbízó telephelyén történik.

Vissza a lap tetejéreVirtuális magánhálózat - Virtual Privat Network (VPN)   
Megvalósítás itt!

Célja: leggyakrabban az interneten használva közvetítő közegként titkosított kapcsolat létrehozása például az otthoni számítógép és az irodai hálózat között.

Ezután az otthoni számítógépről úgy dolgozhatunk mintha az irodában lennénk (távoli munkavégzés), mivel elérjük az összes hálózati meghajtót, fájlt, nyomtatót, stb. Természetesen bárhonnan működhet a VPN, ahol interneten elérés van.

Vissza a lap tetejére